COVID-19 update:  Onze winkel is geopend (met gepaste maatregelen).

Hadex Drinkwater Desinfectant

Home Starbrite Drinkwater Hadex Drinkwater Desinfectant
Hadex Drinkwater Desinfectant is veilig en makkelijk toepasbaar, speciaal bedoeld voor het desinfecteren van opgeslagen drinkwater en reinigen van tanks en leidingsystemen.
Speciale prijs € 24,95
Normale prijs € 27,95

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal

Hadex Drinkwater Desinfectant

Hadex Drinkwater Desinfectant is veilig en makkelijk toepasbaar, speciaal bedoeld voor het desinfecteren van opgeslagen drinkwater en reinigen van tanks en leidingsystemen. Hadex Drinkwater Desinfectant is zoals eerder genoemd veilig en is ontwikkeld om iedere drinkwaterinstallatie snel te desinfecteren. Hadex zal direct na toediening gaan werken en na ca 30 minuten is het water veilig om te drinken.

Hadex is ontwikkeld door een Nederlands bedrijf welke veel drinkwaterinstallaties aan ontwikkelingslanden. Hier is een goede drinkwatervoorziening van levensbelang.

Bij elke tankbeurt zal er een nieuwe dosis Hadex Drinkwater Desinfectant toegevoegd moeten worden. het actieve chloor welke in Hadex zit zal langzaam afgebroken worden. Hierdoor is een juiste dosering van Hadex erg belangrijk.

Hadex Drinkwater Desinfectant is goed houdbaar en is tenminste 1.5 jaar houdbaar, mits bewaard bij normale omstandigheden.

Hadex Drinkwater Desinfectant wordt geleverd in een handige doseerfles van 250 ml, dit is voldoende om 12.500 liter water te behandelen.