Shimano witvistassen

11-04-2018

 

Shimano is uitgekomen met een unieke en zeer mooie range aan luggage specifiek gemaakt voor de commercial en wedstrijdvisser. Een mooie range uitgevoerd in een combinatie van zwart en Shimano-blauw. compleet afwijkend van de groene en camo luggage die in hengelsportland zo erg in trek is. Deze Allround range bestaat uit:
6 verschillende tassen, 3 foudralen, een nieuwe paraplu en een handige set hengelbandjes.

Om te beginnen heeft Shimano de Shimano Allround Paraplu uitgebracht.

SHALLR12


De Shimano Allround Paraplu is een zeer mooi in Shimano blauw uitgevoerde paraplu van 250 cm in diameter. Hierdoor is regen geen excuus meer om thuis te blijven.


De Shimano Allround Paraplu is voorzien van een sterk raamwerk welke de paraplu in de juiste vorm houd zodat deze ook als gematigd windscherm is te gebruiken. Tevens is deze Shimano Allround Paraplu voorzien van 1 kortere balein zodat deze met haringen recht op de grond vastgezet kan worden.

 

 

 

Ook nieuw in deze Allround range zijn de Allround foudralen. Een lijn met 3 mooie foudralen gericht op de wedstrijdvisser.

SHALLR08

 

 Deze Shimano Allround Triple Rod Sleeve is een mooi vormgegeven foudraal welke is voorzien van een harde binnenschaal om mogelijke transportschade te voorkomen.
De Shimano Allround Triple Rod Sleeve is gemaakt om 3 opgetuigde hengels mee te nemen. Door zijn afmeting van 170 x 22 x 20 cm kunnen 2 delige hengels tot 10ft of langere 3 delige hengels veilig opgeborgen worden.

SHALLR09De Shimano Allround Double Rod Sleeve is een mooi foudraal om langere opgetuigde hengels te vervoeren. De match en feedervisser zal deze Shimano Allround Double Rod Sleeve zeer op prijs stellen.

Door zijn langere lengte van maar liefst 193 cm kan dit foudraal 2 opgetuigde hengels zonder problemen verpakken. En door de hardere buitenmantel is het risico op schade ook tot een minimum beperkt.
 


SHALLR10
De Shimano Allround Pole Sleeve is een uitstekende keuze voor de allround witvisser. Door het molenvak kunnen 2 volledig opgetuigde hengels vervoerd worden. Maar door de grote ruimte in het foudraal passen hier ook nog meerdere vaste hengelkokers in vervoerd worden.

De Shimano Allround Pole Sleeve is door het formaat van maar liefst 195 x 40 x 23 cm een uitkomst voor de visser die meerdere soorten hengels naar de waterkant wil meenemen. Naast het grote hengelvak heeft dit foudraal ook nog een groot zijvak van maar liefst 150 cm, hier passen diverse steunen of een paraplu in.


Naast deze mooie foudralen heeft Shimano ook de tassen vernieuwd:

SHALLR13
Deze Shimano Allround Net Bag is een uitstekend alternatief tegen een stinkende auto. Een leefnettas gemaakt uit waterdicht EVA materiaal en voorzien van een waterdichte rits. Hierdoor is het geen probleem meer om een nat leefnet in de auto te vervoeren.


De Shimano Allround Net Bag heeft een afmeting van 50 x 40 cm hier past een groot leefnet in van ca 4 meter.
SHALLR05De Shimano Allround Tackle Bag is een mooi vormgegeven tas om veel kleinmateriaal mee te nemen naar de waterkant. Een goede degelijke tas welke is voorzien van 2 grote handvatten en een handige schouderriem.
Deze Shimano Allround Tackle Bag heeft een afmeting van 33 x 26 x 22 cm. Hierdoor is deze uitstekend geschikt om bijvoorbeeld molens in combinatie met kleinmateriaal te vervoeren.

Net als alle artikelen uit de allround reeks is ook deze tas uitgevoerd in het zwart met fraaie blauwe accenten.SHALLR03De Shimano Allround Bait Bits Bag is een compacte tas die uitstekend dienst doet om aas en toebehoren in te vervoeren. Voorzien van een isolerende laag om het aas koel en vers te houden.
Deze Shimano Allround Bait Bits Bag is naast een riant hoofdvak voorzien van een kleiner voorvak welke ideaal is om dips en kleinere toebehoren mee te nemen.

De Shimano Allround Bait Bits Bag heeft een afmeting van 38 x 32 x 31 cm en is daardoor redelijk compact en makkelijk te hanteren.

 

 

 


SHALLR02De Shimano Allround Carryall is een mooie carryall voor de wedstrijdvisser. Mooi en compact uitgevoerd in zwart en blauw.
Deze Shimano Allround Carryall is uitstekend geschikt om alle kleinmaterialen in op te bergen. Een carryall met de afmeting van 51 x 37 x 44 cm. Niet te groot dat dit overdadig is maar klein genoeg om handig op te bergen.
De Shimano Allround Carryall is voorzien van een groot voorvak waar een schepnet of leefnet in past.SHALLR01De Shimano Allround Deluxe Carryall is een zeer mooie carryall voor de wedstrijd en recreatievisser. Fraai vormgegeven in een zwarte kleur met blauwe accenten.
Shimano heeft deze tas gemaakt met eenvoud in gedachten, 1 tas waar alles in past.

Deze Shimano Allround Deluxe Carryall heeft een afmeting van 52 x 37 x 43 cm en is voorzien van een groot hoofdvak en 2 stevige zijvakken. Hier past onder andere een leefnet of schepnet in.

SHALLR04
Deze Shimano Allround Accessory Case is een handzaam tasje om kleine accessoires te verpakken. Als voorbeeld voerkorven, dips, hakenstekers e.d.
Een makkelijk tasje van 22 x 16 x 11 cm. Eventueel in combinatie met een van de carryalls om nog meer orde te scheppen in de hoeveelheid materiaal welke de wedstrijdvisser mee neemt naar de waterkant.

De Shimano Allround Accessory Case is voorzien van een doorzichtig deksel welke open geritst kan worden. Hierdoor is direct te zien wat er opgeborgen is in deze accessory case.Filteren

Waarom bestellen bij IYS-hengelsport?

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-
  • Vakkundige kennis en advies
  • 8175 producten online te bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Voor 14:00 besteld. Dezelfde werkdag nog verstuurd!