COVID-19 update:  Onze winkel is geopend (met gepaste maatregelen).

Op voorraad

Shimano Scimitar vaste hengel

Home Witvis Hengels Vaste Hengels Shimano Scimitar vaste hengel
De Shimano Scimitar vaste hengel is een zeer sterke vaste stok die uitermate geschikt is voor het commercial vissen op karper en de kanaalvisserij.
Vanaf € 249,95
Normale prijs € 299,95

Shimano Scimitar vaste hengel

De Shimano Scimitar vaste hengel is één van schitterende en zeer sterke vaste stokken van Shimano. Of je nu op commercials op karper gaat vissen of de stok voor het kanaalvissen wilt gebruiken, de Scimitar staat zijn mannetje!

De Shimano Scimitar vaste hengel is gebouwd op de Gen Z mal waardoor je er zeker van bent dat de losse delen de komende jaren gewoon bij te bestellen zijn. Ook kan je gebruik maken van de universele Gen Z topsets die los te krijgen zijn.

Daarnaast is de hengel voorzien van een aantal prettige technieken zoals versterkte bussen, zo behoudt de hengel zijn vorm beter en gaat deze ook langer mee. Ultra sound sanding geeft een afwerking die er voor zorgt dat de hengel soepel door je handen glijdt. De hengel is ook geschikt om te gebruiken in combinatie met hol elastiek en een puller systeem zodat zelfs de grote karpers zonder al te veel problemen succesvol aan de kant worden gehaald.