COVID-19 update:  Onze winkel is geopend (met gepaste maatregelen).

Shimano Yasei LTD Big Softbait

Deze Shimano Yasei LTD Big Softbait is een hengel die ontwikkeld is om met grotere shads en ander rubber werpend te vissen.
Speciale prijs € 239,95 Normale prijs € 329,95

Betaal veilig en gemakkelijk met iDeal

Shimano Yasei LTD Big Softbait

De Shimano Yasei LTD Big Softbait is speciaal ontwikkeld als hengel om met zwaar rubber te gooien. Vaak worden grote shads tot ca 20 cm met korte zware hengels gevist om het hogere gewicht goed weg te zetten.
Met de komst van de Shimano Yasei LTD Big Softbait is het gecontroleerd werpen over grotere afstanden geen enkel probleem. Met zijn lengte van 270cm en een werpgewicht van 60 tot 120 gram heeft deze hengel een voldoende lengte om accuraat te werpen en het kunstaas goed te controleren op afstand. Hierdoor is het zwaarder vissen op kribvakken en groot water nu ook mogelijk met een langere hengel.

De Shimano Yasei LTD Big Softbait is opgebouwd uit een Spiral-X blank,hierdoor is de tordering en krachtopbouw ongeevenaard en zijn de werpeigenschappen subliem te noemen. Om de stijfheid in de hengel verder door te borduren is de molenhouder gemaakt van het door Shimano ontwikkelde CI4+