COVID-19 update:  Onze winkel is geopend (met gepaste maatregelen).

Op voorraad

Starbrite Antifouling Remover

Home Starbrite Verf & Antifouling Starbrite Antifouling Remover
Starbrite Antifouling Remover is een veilig middel om oude antifouling te verwijderen. Het grote voordeel van Starbrite Antifouling Remover is dat deze lang vochtig blijft.
Vanaf € 32,95
Normale prijs € 36,95

Starbrite Antifouling Remover

Starbrite Antifouling Remover is een veilig middel om oude antifouling te verwijderen. Het grote voordeel van Starbrite Antifouling Remover is dat deze lang vochtig blijft. Hierdoor is het erg makkelijk om de oude lagen met een schrapper te verwijderen.

Gebruik Starbrite Antifouling Remover als de oude lagen antifouling in erg slechte staat verkeren. Hierdoor ontstaat er een glad oppervlak waarop de Starcoat hechtprimer aangebracht kan worden. Hierdoor ontstaat er een goede basis om een nieuwe laag Starcoat antifouling aan te brengen.

Hoe te gebruiken?
Starbrite Antifouling Remover over de oude laag antifouling heen smeren. Dit eenvoudig laten inwerken (ca 20-30 min) en deze met een verfkrabber of plamuurmes weer verwijderen. Op deze manier komt de oude laag los van de boot en wordt eenvoudig verwijderd. Doe dit wel boven een goede ondergrond zodat het afval op een goede manier kan worden opgeruimd en afgevoerd.