COVID-19 update:  Onze winkel is geopend (met gepaste maatregelen).

Op voorraad

StarCoat Zelfslijpende Antifouling

Home Starbrite Verf & Antifouling StarCoat Zelfslijpende Antifouling
StarCoat Zelfslijpende Antifouling is een nieuw soort antifouling welke ontwikkeld is door Starbrite. Deze StarCoat Zelfslijpende Antifouling is gemaakt op basis van zinkoxide
Vanaf € 44,95
Normale prijs € 49,95

StarCoat Zelfslijpende Antifouling

StarCoat Zelfslijpende Antifouling is een nieuw soort antifouling welke ontwikkeld is door Starbrite. Deze StarCoat Zelfslijpende Antifouling is gemaakt op basis van zinkoxide, dus niet op basis van koper. Dit zinkoxide is minder schadelijk voor het milieu dan koper. Dus beter voor het milieu en net zo effectief!

StarCoat Zelfslijpende Antifouling is geschikt voor alle motor en zeilboten welke op zoet, zout en brak water liggen. Wel is het zo dat deze antifouling zelfslijpend is, dus geschikt tot een maximale snelheid van ca 35 knopen. De StarCoat Zelfslijpende Antifouling is zelfs geschikt voor aluminium boten!
Verkrijgbaar in de kleuren Rood, Wit, Blauw, Navyblauw en Zwart.

Waar te gebruiken?
StarCoat Zelfslijpende Antifouling kan gebruikt worden op alle boten die gemaakt zijn van Polyester, Aluminium, Staal en Hout. Het advies is wel om het kale materiaal te voorzien van de Starcoat hechtprimer om een goede binding te garanderen.

Hoeveel Starcoat heb ik nodig?
Na het aanbrengen van de hechtprimer adviseren wij 2 lagen StarCoat Zelfslijpende Antifouling aan te brengen. Bij snellere vaartuigen is een 3e laag geadviseerd. Het gemiddelde gebruik is ca 9 vierkante meter per liter.

Hoe te gebruiken bij oude antifouling?
Als de oude antifouling laag in een goede staat is kan hier zonder problemen overheen geschilderd worden. Bij een loslatende laag, deze eerst verwijderen met Starcoat antifouling remover.